Blogg

Testagram

Publicerad: av

Testagram – nya överraskningar varje månad

Testagram är prenumerationsboxen för den nyfikne. Boxen innehåller allt från nya smakupplevelser till skönhetsprodukter och hemartiklar. Varje månad en helt ny överraskning!

Med en ambitiös tillväxtplan fick vi fick i uppdrag av Testagram att designa en ny logotyp, grafisk profil, animerad film och utvecklaLäs mer


Wise Professionals

Publicerad: av

Animerad film: Wise Professionals

Rekryteringsbranschen är inte längre vad den en gång varit. Förr ägde branschjättarna marknaden genom sina stora cv-databaser. Men nu har alla tillgång till samma kandidater. Och idag väljer företag att göra 7 av 10 rekryteringar själva utan att engagera ett rekryteringsföretag.

De nya förutsättningarna gör att… Läs mer


Jobtip

Publicerad: av

Animerad film: Jobtip ”Social Recruiting”

Med över 20 år i rekryteringsbranschen vet Jobtip vad som krävs för att hitta och rekrytera rätt person till dig. Deras analysverktyg hittar ideala kandidater och når dem effektivt med jobbannonser via sociala medier.

Vi fick uppdraget att utforma deras explainervideo:

Manus, design, animering &… Läs mer


Adfenix

Publicerad: av

Effektiv annonsplattform för bostadsmäklare

Adfenix är en göteborgsbaserad startup som erbjuder en annonsplattform för bostadsmäklare som kan pusha ut relevanta bostadsannonser automatiskt på sociala medier. Företaget finns idag i 9 länder och växer snabbt.

Animerade filmer för bostadsmäklare som ska kommuniceras ut mot bostadssäljarna.

Manus: Adfenix
Design, animering & ljud:… Läs mer