Evanette

Publicerad: av

Slutfört: mars, 2017

Webbsida:

E-handel för Evanette

Evanette är en underklädeskedja som riktar sig till kvinnor i alla former. Med 13 butiker runt om i landet och ett unikt storleksutbud av bad- och underkläder, lanserar de nu en e-handel för att nå fler som är på jakt efter snygga badplagg.

Synkronisera butikerna med e-handeln

Projektet kickade igång med att vår partner Retailsolutions, som levererar deras kassa- och affärssystem, samlade all information om produkterna centralt i affärssystemet Nutid. Vi gjorde i sin tur en produktimport och synkroniserade Nutid med e-handeln så att alla produkter, lagersaldon, priser med mera alltid stämmer överens mellan systemen.

Att jobba med Eloge har varit väldigt smidigt från dag ett och passat oss på Evanette perfekt! Personlig service och god kommunikation har gjort att processen till slutresultatet varit enkel. Känslan är att vi har ett långt och gynnsamt samarbete med Eloge framför oss.Louis Nachmansohn (Evanette AB)

Design och funktionalitet

För att spegla Evanettes värderingar så bra som möjligt, kändes en okomplicerad och naturlig design som rätt väg att gå — där deras breda sortiment av färgglada plagg får stå i rampljuset. Med en tydlig design som inte distraherar besökarens köpprocess, använde vi grafiska element för att hjälpa dem i rätt riktning. Designen är responsiv och fungerar på alla enheter.

Kategorisidor med filtrering

Varje kategorisida ger en god möjlighet att filtrera fram rätt plagg genom storlek, modell, färg och typ. Det finns även tydliga guider för bh-storlek och trosor som hjälper besökaren att hitta rätt.

Teknisk specifikation

WooCommerce användes som bas för e-handeln. Egenskrivna plugins togs fram för att synkronisera med externa databaser. Sidan är uppbyggd med Bedrock, Timber och Twig. Svea Webpay användes som betalmodul.

Besök Evanettes e-handel: www.evanette.se

Liknande case

TestagramE-handel för Testagram - prenumerationsbox med nya överraskningar varje månad!

OrtopedserviceSpecialister på ortopedtekniska hjälpmedel som säljs i hela landet

Se alla case

TestagramE-handel för Testagram - prenumerationsbox med nya överraskningar varje månad!

Föregående

RybrinksGrafisk profil och hemsida för företaget bakom de välkända varumärkena Gunry och Topz

Nästa