Hur skapar man ett starkt varumärke med hjälp av grafisk design? Vi börjar med att träffas för att förstå precis vilken känsla ni ska ha i ert grafiska uttryck.

Logotypdesign, grafisk profil & manual för enhetlig design

Logotypdesign, typsnitt och färg. Det är de grundläggande elementen i er grafiska profil som gör att andra uppfattar er som ni vill. Vi tar fram ett dokument med riktlinjer för hur ni ska använda alla grafiska element i profilen på bästa sätt.

Design av profilmaterial

Ett enhetligt set av profilmaterial ser professionellt ut och stärker teamets känsla till varumärket. Vi har ett stort kontaktnät av duktiga tryckare och profilare som trycker visitkort, rollups, banners och profilprodukter när det är dags.

Design inför börsnoteringar

För Corporate Finance-företag blir designen och den digitala kommunikationen allt viktigare vid börsnotering av bolag. Vi designar och layoutar memorandum och annonser för webben där vi har ett nära samarbete med DoubleSearch som sköter den digitala kommunikationen.

Appdesign för iOS och Android med användarfokus

Vi prioriterar användarens upplevelser högt. Även om tekniken bakom är avancerad så ska den vara enkel att använda. Vi samarbetar med duktiga apputvecklare och designar interaktionsflödet för en bra användarupplevelse.

Kontakta oss för hjälp med det grafiska

Kontakta oss för en förutsättningslös träff där vi går igenom ert varumärke för att se om ni behöver hjälp med logotypdesign, grafisk profil, profilmaterial, interaktionsdesign eller annan design.

Meddelande*

Namn*

Epost*

Telefon*

Tillbaka till alla tjänster